In primul rand se taie toate legumele,mai putin mugurii de soia,cat mai fin.Ele vor fi prajite stir- fry,adica vor fi prajite la temperatura mare in timp scurt,cand le vom amesteca continuu.
Punem 2 linguri de ulei in wok si adaugam varza in mai multe transe si o prajim amesteand continuu 3-4 minute,dupa care os scoatem si o asezam intrun vas cu hartie absorbanta pentru excesul de ulei.
Daca e nevoie mai adaugam putin ulei in wok si dupa ce se incinge punem ceapa si usturoiul,prajim 30 de secunde ,apoi adaugam morcovii ,ardeii si ardeii iuti si prajim timp de aprox 3-4 minute,sau pana legumele incep sa se inmoaie usor.
Adaugam varza amestecam si adaugam pasta de soia dezlegata in prelabil cu cele 6 lingurite de apa,amestecam cat sa se imbrae legumele cu sos timp de 3-4 minute si adaugam mugurii de soia,pe care ii mai tinem 1 minut.
Stingem focul,presaram cu patrunjel ,mai stam 5 minute si ne apucam de mancat. Acuma daca nu avem black bean sauce il putem inlocui cu 4 Lg sos de soia ,1 lg amidon dizolvata in putina apa si 1/4 de lg de ghimbir.Nu-i acelasi lucru,dar e pe aproape.
Comentarii:
Sa o mananici tu...