Home
Rețete
Altele
Garnituri
Legume picante
Legume picante
Ingrediente
4
2 buc morcov ,
1 buc dovlecel,
1 buc vanata ,
100 g fasole verde,
1/2 buc ardei gras rosu,
1/2 buc ardei gras verde,
5 linguri ulei,
5 buc catei de usturoi ,
1 lingurita boia iute,
sare,
piper.
Preparare
Morcovul, doovlecelul si vanata se taie fasii subtiri. La fasolea verde se inlatura capetele si se rupe in doua.
Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute.
Adaugam restul de legume si amestecam.
Dupa ~ 5 minute adaugam usturoiul pisat marunt si boiaua iute. Condimentam cu sare si piper.
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Doamna care scrie in engleza.Este lipsa de politete......Acest site este in limba romana Nu o cunoasteti incercati un DICTIONAR
Mai bine-i spuneai "ghiveci picant" pentru ca toata adunatura asta de legume se foloseste la ghiveci si mai bine foloseai un ardei iute in loc de boia.