Legume picante

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Morcovul, doovlecelul si vanata se taie fasii subtiri. La fasolea verde se inlatura capetele si se rupe in doua.
- Incingem uleiul intr-o tigaie (Wok) si calim morcovul pentru 5 minute.
- Adaugam restul de legume si amestecam.
- Dupa ~ 5 minute adaugam usturoiul pisat marunt si boiaua iute. Condimentam cu sare si piper.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Chris
Doamna care scrie in engleza.Este lipsa de politete......Acest site este in limba romana Nu o cunoasteti incercati un DICTIONAR

constanta_s2014
Mai bine-i spuneai "ghiveci picant" pentru ca toata adunatura asta de legume se foloseste la ghiveci si mai bine foloseai un ardei iute in loc de boia.
Punctează această reţetă