Orezul spalat se pune intr-o cratita impreuna cu uleiul, ceapa verde taiata inele si ardeiul taiat cubulete; se lasa putin sa se rumeneasca si legumele sa-si dezvolte aromele; se stinge cu o cana cu apa, se adauga morcovii taiati rondele, sare si Knorr, boabele de porumb si de mazare si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pana scade tot lichidul si orezul se inmoaie, ramanand intreg. Pentru servire la masa, am uns un bol de dimensiuni reduse cu ulei, l-am umplut cu orez, presandu-l bine si apoi am rasturnat pe o farfurie. Aceasta garnitura se preteaza foarte de bine la fripturile de pui.
Comentarii (23):
Gustos! recomand...
doar ca am inlocuit knorr-ul cu un parf de boia de ardei
Knorr? Ce cauta aici asa o porcarie plina de E-uri?
Pentru proasta aia cu Knorr-ul: Nu-ti place? Nu pune deloc dar nu fa aici atata caz, fii mai rezonabila!
PARE FOARTE GUSTOS AM SA-L INCERC AZI
Orezul e fiert?
Bun
Bun
Cat de cat
Foarte gustos
Este o garnitura de orez excelenta