Friptura de rechin

Friptura de rechin
Felul principal
3 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

3

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se prajesc feliile de carne in putin ulei si unt, cam 4-5 minute pe fiecare parte.Garnitura: sote de hribi si piure de cartofi.
  • Taiat hribii feliute (la robotul de bucatarie) si prajit in putin ulei, unt si suc propriu. Sare si piper dupa gust, cand sucul lor s-a evaporat pus putina smantana lichida sa formez un sos, aromat cu patrunjel verde. Simplu si bun.
  • Servit feliile de rechin cu cate-o mini nuca de unt amestecat in prealabil cu patrunjel si zeama de lamaie si cele 2 garnituri de mai sus.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

12/09/2013

I like

(0) (0) abuz
24/11/2012

Super!

(0) (0) abuz



+