Friptura de rechin

Friptura de rechin
Felul principal
3 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se prajesc feliile de carne in putin ulei si unt, cam 4-5 minute pe fiecare parte.Garnitura: sote de hribi si piure de cartofi.
  • Taiat hribii feliute (la robotul de bucatarie) si prajit in putin ulei, unt si suc propriu. Sare si piper dupa gust, cand sucul lor s-a evaporat pus putina smantana lichida sa formez un sos, aromat cu patrunjel verde. Simplu si bun.
  • Servit feliile de rechin cu cate-o mini nuca de unt amestecat in prealabil cu patrunjel si zeama de lamaie si cele 2 garnituri de mai sus.
AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

I like

abuz

anonymous

Super!

abuz