Dovleac umplut cu quinoa si rodie

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 25 m

Colorat, apetisant!

Ingrediente

6

Materiale

  • Papier sulfurisé

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare20 min
Gătire50 min
  • Dovleac umplut cu quinoa si rodie - Preparare etapa 1Spalati quinoa clatind-o de mai multe ori. Fierbeti apa intr-o cratita apoi adaugati sarea si quinoa. Se fierbe se fierbe 10 min, acoperit, la foc mediu. Apoi lasati sa stea acoperit 20 de minute.
  • Dovleac umplut cu quinoa si rodie - Preparare etapa 2Preincalziti cuptorul la 190° C. Taiati dovleacul pe jumatate, in lungime si scoateti semintele. Razuiti interiorul si distribuiti pulpa razuita in golul format.
  • Dovleac umplut cu quinoa si rodie - Preparare etapa 3Amestecati uleiul de masline, sarea si piperul si ungeti ambele parti ale dovleacului. Puneti jumatatile de dovlecel pe o tava de copt acoperita cu hartie pergament si coaceti 40 de minute la 190° C.
  • Dovleac umplut cu quinoa si rodie - Preparare etapa 4Scoateti semintele din rodie. Intindeti quinoa pe cele 2 jumatati de dovleac. Presarati semintele de dovleac si apoi semintele de rodie. La final, tocati frunzele proaspete de coriandru si puneti deasupra.
  • Dovleac umplut cu quinoa si rodie - Preparare etapa 5Gata!

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: