Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Colorat, apetisant!
Ingrediente
6
Materiale
- Papier sulfurisé
Rețete inrudite
-
Dovleac umplut la cuptor
-
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
-
Dovleacul placintar - noua ta garnitura preferata
-
Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
Preparare
Preparare15 min
Timp așteptare20 min
Gătire50 min
Spalati quinoa clatind-o de mai multe ori. Fierbeti apa intr-o cratita apoi adaugati sarea si quinoa. Se fierbe se fierbe 10 min, acoperit, la foc mediu. Apoi lasati sa stea acoperit 20 de minute.
Preincalziti cuptorul la 190° C. Taiati dovleacul pe jumatate, in lungime si scoateti semintele. Razuiti interiorul si distribuiti pulpa razuita in golul format.
Amestecati uleiul de masline, sarea si piperul si ungeti ambele parti ale dovleacului. Puneti jumatatile de dovlecel pe o tava de copt acoperita cu hartie pergament si coaceti 40 de minute la 190° C.
Scoateti semintele din rodie. Intindeti quinoa pe cele 2 jumatati de dovleac. Presarati semintele de dovleac si apoi semintele de rodie. La final, tocati frunzele proaspete de coriandru si puneti deasupra.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!