Dovleac umplut la cuptor

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
1 oră

Daca sunteti obisnuit cu aroma dovleacului copt in cuptor, ne-am gandit sa va fortati papilele gustative sa experimenteze si alte gusturi. Tentant? Ne-am gandit sa inlocuim cartofii cu aroma dulce a dovleacului si sa o combinam cu bacon afumat, ceapa si branza Reblochon.


Ingrediente

3

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min



Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Daniela, 08/01/2019

Foarte buna!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
Manuela, 11/11/2018

Este exceptionala. Am realizat-o de multe ori fiind rapida si foarte buna Felicitari

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
22/11/2020

Ce alta branza mai e potrivita in afara de Reblochon?

(0) (0) abuz
05/03/2019

Foarte buna reteta!

(0) (0) abuz



+