Dovleac umplut la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Daca sunteti obisnuit cu aroma dovleacului copt in cuptor, ne-am gandit sa va fortati papilele gustative sa experimenteze si alte gusturi. Tentant? Ne-am gandit sa inlocuim cartofii cu aroma dulce a dovleacului si sa o combinam cu bacon afumat, ceapa si branza Reblochon.

Ingrediente

3

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • Dovleac umplut la cuptor - Preparare etapa 1Scoateti semintele dovleacului, apoi, folosind o lingura, scobiti pe lungimea dovleacului. Pulpa scoasa, puneti-o in locul din care ati scos semintele (urmariti in video din subsolul acestei retete).
  • Dovleac umplut la cuptor - Preparare etapa 2Se prajeste ceapa tocata intr-un pic de unt pana devine transparenta. Asezati baconul taiat cubulete de-a lungul scobiturii, apoi ceapa deasupra.
  • Dovleac umplut la cuptor - Preparare etapa 3Taiati bucati de Reblochon si puneti-le peste ceapa.
  • Dovleac umplut la cuptor - Preparare etapa 4Coaceti 45 minute la 190°C.
  • Dovleac umplut la cuptor - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Daniela

Foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

Manuela

Este exceptionala. Am realizat-o de multe ori fiind rapida si foarte buna Felicitari

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ce alta branza mai e potrivita in afara de Reblochon?

abuz

anonymous

Foarte buna reteta!

abuz