Daca sunteti obisnuit cu aroma dovleacului copt in cuptor, ne-am gandit sa va fortati papilele gustative sa experimenteze si alte gusturi. Tentant?
Ne-am gandit sa inlocuim cartofii cu aroma dulce a dovleacului si sa o combinam cu bacon afumat, ceapa si branza Reblochon.
Scoateti semintele dovleacului, apoi, folosind o lingura, scobiti pe lungimea dovleacului. Pulpa scoasa, puneti-o in locul din care ati scos semintele (urmariti in video din subsolul acestei retete).
Se prajeste ceapa tocata intr-un pic de unt pana devine transparenta. Asezati baconul taiat cubulete de-a lungul scobiturii, apoi ceapa deasupra.
Taiati bucati de Reblochon si puneti-le peste ceapa.
Comentarii:
Foarte buna!
Este exceptionala. Am realizat-o de multe ori fiind rapida si foarte buna Felicitari
Ce alta branza mai e potrivita in afara de Reblochon?
Foarte buna reteta!