Cuscus cu ciuperci

Este o mancarica usurica si foarte aromata.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ceapa, ardeiul si ciupercutele se maruntesc dupa preferinta si se calesc in ulei sau unt.
- Cuscus-ul se fierbe in apa, atat cat scrie pe punga (cca Se fierbe al dente (bobul nu trebuie sa se rupa de fiert ce e) dupa care se strecoara si se caleste in unt 2 minute.
- Se adauga peste el ciupercile calite. Se condimenteaza si sunt gata de servit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Alice,
11/08/2024
Foarte bun! Am inmultit totul cu doi pentru o cantitate mai mare.
am gătit această rețetă
Diana Lucia,
09/02/2019
Eu gatesc fie orez cu ciuperci (orezul este fie Deroni , fie Scotti Bob Mare, fie chiar din cel prefiert, pentru ca imi place orezul care ramane cu bobul intreg, nu 'mamaliga' de orez), dar si CUSCUS cu ciuperci, exact conform retetei dvs., care este excelenta, ca mai toate retetele de pe acest blog. Din nou, multumesc.
am gătit această rețetă
19/09/2015
L-am gatit ce -i drept foarte usor si este o reteta delicioasa.
Am folosit Markenbutter si are un gust deosebit.Inconfundabil.
am gătit această rețetă
23/08/2023
Cuș-cușul nu se fierbe ci se opărește (după ce în prealabil a fost stropit cu ulei sau unt, pentru ca bobițele să nu se lipească).