Ceapa, ardeiul si ciupercutele se maruntesc dupa preferinta si se calesc in ulei sau unt.
Cuscus-ul se fierbe in apa, atat cat scrie pe punga (cca Se fierbe al dente (bobul nu trebuie sa se rupa de fiert ce e) dupa care se strecoara si se caleste in unt 2 minute.
Se adauga peste el ciupercile calite. Se condimenteaza si sunt gata de servit.
Eu gatesc fie orez cu ciuperci (orezul este fie Deroni , fie Scotti Bob Mare, fie chiar din cel prefiert, pentru ca imi place orezul care ramane cu bobul intreg, nu 'mamaliga' de orez), dar si CUSCUS cu ciuperci, exact conform retetei dvs., care este excelenta, ca mai toate retetele de pe acest blog. Din nou, multumesc.
Comentarii (19):
Foarte bun! Am inmultit totul cu doi pentru o cantitate mai mare.
EXCELENT !
Eu gatesc fie orez cu ciuperci (orezul este fie Deroni , fie Scotti Bob Mare, fie chiar din cel prefiert, pentru ca imi place orezul care ramane cu bobul intreg, nu 'mamaliga' de orez), dar si CUSCUS cu ciuperci, exact conform retetei dvs., care este excelenta, ca mai toate retetele de pe acest blog. Din nou, multumesc.
L-am gatit ce -i drept foarte usor si este o reteta delicioasa.
Am folosit Markenbutter si are un gust deosebit.Inconfundabil.
Ff buna
Cuș-cușul nu se fierbe ci se opărește (după ce în prealabil a fost stropit cu ulei sau unt, pentru ca bobițele să nu se lipească).
Cuoscous cu bob mare, unde găsiți sau ce brand folositi?
Gustoasa, excelenta pt. post. o voi face chiar azi.
E f.OK!
Simplu,gustos