Cum se gătesc midiile cu cidru?
votează acum
Ușoară și parfumată, această rețetă are totul pentru a vă mulțumi! Aici, combinăm aromele de cidru cu cele de midii, iar pentru un amestec picant avem de ceapă și pătrunjel. Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți cartofii prăjiți și să vă devorați masa cu... degetele ;-) Pregătirea și timpul de gătit, sunt explicate în rețeta noastră de midii cu cidru de mai jos ↓
Ingrediente
4
Materiale
- oala Dutch Oven
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Pentru a pregăti midiile în mod corespunzător, clătiți-le de mai multe ori cu apă curată și apoi scurgeți-le.
- În oala olandeza (dutch oven), rumeniti șalota în uleiul de măsline pentru câteva minute.
Adaugați cidrul, smantana, piperul si apoi midiile. - Amestecati, acoperiti preparatul și fierbe la foc mare timp de 5 minute.
- Amestecati midiile, adaugati frunzele de pătrunjel și fierbeti din nou încă 5 minute.
Gata, trebuie doar să le serviti!
Observații
Ce este Dutch Oven?
Este o oală realizată din tablă groasă de 3 mm ce creează un echilibru perfect intre fast si slow cooking. Gatitul in Dutch Oven implică o coacere uniformă, la o temperatura medie. Se folosește pe plită cu inductie, vitro ceramica, pe gaz, electrică, in cuptor si oferă o siguranță alimentară deosebită.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!