Creveti si sparanghel inveliti in costita afumata
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se incinge cuptorul la 230 grade Celsius. Sparanghelului i se taie cotoarele , se da cu sare, piper, praful de usturoi si uleiul . Se mesteca sa fie acoperit bine de ulei.
- Se iau tulpinile de sparanghel si se invelesc in costita incepand de la un capat si continuand de-a lungul tulpinii, lasand capetele sparanghelului afara. Se pun cu capatul de costita ramas in jos intr-o tava neunsa .
- Se baga la cuptor 20 minute, intorcandu-se tulpinile la jumatatea timpului .
- Se incinge cuptorul la 260 grade Celsius sau mai mult daca tine cuptorul. Crevetii se tamponeaza cu un servetel pentru a elimina excesul de apa, si se dau cu putina sare si piper .
- Se inveleste fiecare crevet in jumatate de felie de costita, incepand de la cap si lasand coada neinvelita, si se pun intr-o tava neunsa, cu capatul de costita ramas liber in jos . Se baga in cuptorul incins 10 minute, intorcandu-se crevetii la jumatatea timpului .
- Se scot si se servesc calzi, cu sos sau fara.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Vasilica stroe
ADEVARAT RASFAT!!! CAM COSTISITOR,DAR DELIcios cu adevarat,,,,!!!!!