Coroniță cu somon
Cu aluat de foietaj și umplutura la alegere, este posibil să îi surprinzi pe oaspeții tăi! Prezentați totul sub formă de coroană și va fi perfect!
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
Curățați ceapa și cățelul de usturoi apoi tăiați-le mărunt.
Tăiați fileurile de somon în cuburi.
Puneți ceapa și usturoiul într-o tigaie și căliți-le în ulei până devin aurii.
Adăugați apoi somonul + sarea + piperul.
La jumătatea gătitului, sfărâmăm somonul cu ajutorul spatulei. Amestecăm și gătim încă 5 minute.
Luați amestecul de pe foc și puneți-l într-un bol.
Adăugați măslinele + mozzarella rasă + muștarul.Tăiați aluatul foietaj în triunghiuri egale.
Așezați o foaie de hârtie de copt pe o tavă de copt.
Așezați un castron mic în mijloc și puneți triunghiurile de foietaj în jurul lui.Scoatem castronul și punem umplutura făcută anterior.
Închideți cu aluatul.
Ungeți blatul cu oul bătut.
Adăugați câteva ierburi de Provence, sau ce alte plate aromatice vă plac (opțional) + mozzarella.Coaceți 20 de minute la 180°C până când blatul devine auriu.
Gata!
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!