Petitchef

Coronita cu carne tocata

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru aluat:

Pentru umplutura:

Preparare

  • Aluatul:
    punem faina cernuta intr-un castron adugam oul, sarea, untul topit si apa in care am dizolvat drojdia. Framantam aluatul, iar daca mai este nevoie de putina apa mai adaugam. Dupa ce am terminat de framantat aluatul il lasa la dospit 1 ora.
  • Intre timp pregatim umplutura: Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt, adugam carnea tocata, morcovul ras si condimentam cu sare si piper. Lasam sa se raceasca si adugam gogosarii taiati cubulete, patrunjelul tocat si oul usor batut. Amestecam bine.
  • Intindem jumatate de aluat intr-o tava de pizza, apoi asezam jumatate de umplutura pe marginea aluatului, in mijloc crestam cu un cutit formand 8 triunghiuri, apoi fiecare triunghi il tragem peste umplutura apasand usor cu varful degetelor pentru a se lipi.
  • Ungem cu galbenus de ou si presaram susan. Se da la cuptor pana ce se rumeneste, cam 30 de minute.
  • Grozav de gustoasa si frumoasa, doar o observatie as avea, mi s-a parut putin cam mult unt in aluat, data viitoare cand o voi face sigur am sa pun mai putin unt si poate mai multa apa daca va cere aluatul.
  • Si era sa uit cantitatile sunt pentru 2 coronite, daca doriti doar una injumatatiti cantitatile atat la aluat cat si la umplutura.

Rețete inrudite

YouTube

Ghivece cu morcovi


Poze

Coronita cu carne tocata
Coronita cu carne tocata - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

22/11/2016

Am gatit acesta reteta este foarte buna ,cu siguranta am sa o mai fac

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
20 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Retete cu carne tocata Retete cu carne tocata „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează