Coaste de vitel in sos picant

Coaste de vitel in sos picant
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Enchiladas cu pui si sos de tomate picant


Preparare

Preparare35 min
Gătire40 min
  • Inainte de a se pregati, costita se taie in bucati mai mici si se tine 30 minute in apa rece, se pune intr-o tigaie uleiul ,se pun bucatile de coaste si se prajesc, intorcindu-se pe toate partile timp de 10 minute ca sa se rumeneasca putin.
  • Adaugi sare si piper dupa gust, vinul rosu si complectezi cu apa astfel incit sa le acopere.
  • Le lasi la fiert 30 minute sau pina scade lichidul (vinul va inmuia carnea), dupa care adaugi sosul de rosii picant si frunzele de dafin,faina dizolvata in putina apa, le lasi sa dea un clocot impreuna cu carnea, maxim 5 minute.
  • Daca ti se pare prea picant mai adaugi 2-3 linguri de apa. Se poate servi cu garnitura de cartofi, orez, macaroane,in functie de preferintele fiecaruia.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+