Ciuperci portobello la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se spala, se rup coditele si se curata bine ciupercile.
  • Se stropesc cu putin ulei de masline si se condimeneaza dupa plac cu sare si piper.
  • Se pun intr-o tava si se lasa circa 10 minute la cupor la 250C.
  • Intre timp se amesteca piureul de cartofi cu mazarea intr-un procesor pana cand se obtine o pasta omogena.
  • Se scot apoi ciupercile se aseaza pe o farfurie si se umplu cu piureul verd, se presara putina branza sau cascaval ras si se mai pun la cuptor la 250C inca cateva minute.
  • Se servesc calde cu branza rasa.
CCaprese

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

18/06/2020

Interesanta reteta, am gatit-o. Asa am vazut si ca e incompleta. De exemplu, nu se spune ce facem cu piciorusul ciupercilor, ca doar nu-l aruncam. Nici ca la piureul de mazare si cartofi ar trebui pus si unt. Poate se lasa sa presupunem, dar o reteta buna da toate detaliile.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/10/2013

Foarte interesanta reteta si preparatul deosebit de gustos si consistent. Omul cat traieste invata! Multumesc

(0) (0) abuz