Se spala, se rup coditele si se curata bine ciupercile.
Se stropesc cu putin ulei de masline si se condimeneaza dupa plac cu sare si piper.
Se pun intr-o tava si se lasa circa 10 minute la cupor la 250C.
Intre timp se amesteca piureul de cartofi cu mazarea intr-un procesor pana cand se obtine o pasta omogena.
Se scot apoi ciupercile se aseaza pe o farfurie si se umplu cu piureul verd, se presara putina branza sau cascaval ras si se mai pun la cuptor la 250C inca cateva minute.
Interesanta reteta, am gatit-o. Asa am vazut si ca e incompleta. De exemplu, nu se spune ce facem cu piciorusul ciupercilor, ca doar nu-l aruncam. Nici ca la piureul de mazare si cartofi ar trebui pus si unt. Poate se lasa sa presupunem, dar o reteta buna da toate detaliile.
Comentarii:
Interesanta reteta, am gatit-o. Asa am vazut si ca e incompleta. De exemplu, nu se spune ce facem cu piciorusul ciupercilor, ca doar nu-l aruncam. Nici ca la piureul de mazare si cartofi ar trebui pus si unt. Poate se lasa sa presupunem, dar o reteta buna da toate detaliile.
Foarte interesanta reteta si preparatul deosebit de gustos si consistent. Omul cat traieste invata! Multumesc