Cartofi la cuptor
Ingrediente
4
Cost estimat: 0.79Euros€ (0.2€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Amestecam cartofii cu tote condimentele si ii punem in tava care merge la cuptor.Printre cartofii din tava aruncam si niste usturoi pe care nu e nevoie sa-l curatati, doar strivitil putin sa iasa aroma.
- Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam cartofii la cuptor pentru 30 min. La jumatatea timpului scoatem cartofii si ii intoarcem pe cealalta parte pentru a se rumeni pe toate partile.
- In ultimile minute indepartam folia de aluminiu si astfel cartofii vor avea o crusta frumoasa. presarat peste cartofi si o mana de marar si au fost foarte, foarte buni. Avut la masa cartofi la cuptor, ficat de pui la gratar si conopida pane + legume proaspete.Merita incercati.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 112Kcal
- Carbo: 8.5g
- Grăsimi: 7.9g
- Grăsimi sat.: 3.3g
- Proteine: 1g
- Fibre: 1g
- Zahăr: 1g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (50g)
Întrebări
Oare cojile de la usturoi nu cauzeaza?
Multumesc pt intrebare. Ustroiul este pus pt aromă si este pus intreg pt că are o aromă mai intensă dacă este copt in coajă .
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: