Cartofi la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
50 min
112 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.79 (0.2€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Amestecam cartofii cu tote condimentele si ii punem in tava care merge la cuptor.Printre cartofii din tava aruncam si niste usturoi pe care nu e nevoie sa-l curatati, doar strivitil putin sa iasa aroma.
  • Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam cartofii la cuptor pentru 30 min. La jumatatea timpului scoatem cartofii si ii intoarcem pe cealalta parte pentru a se rumeni pe toate partile.
  • In ultimile minute indepartam folia de aluminiu si astfel cartofii vor avea o crusta frumoasa. presarat peste cartofi si o mana de marar si au fost foarte, foarte buni. Avut la masa cartofi la cuptor, ficat de pui la gratar si conopida pane + legume proaspete.Merita incercati.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 112Kcal
  • Carbo: 8.5g
  • Grăsimi: 7.9g
  • Grăsimi sat.: 3.3g
  • Proteine: 1g
  • Fibre: 1g
  • Zahăr: 1g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (50g)
kirioanaKirioana

Întrebări

Oare cojile de la usturoi nu cauzeaza?

Multumesc pt intrebare. Ustroiul este pus pt aromă si este pus intreg pt că are o aromă mai intensă dacă este copt in coajă .

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Naspa

abuz

anonymous

Foarte buni

abuz

anonymous

Si cu patrunjel verde merge

abuz