Petitchef

Budinca de macaroane

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Bineinteles ca va puteti juca cu cantitatile dupa gustul fiecaruia. va zic cat pus . Macaroanele se pun la fiert in apa fiarta cu o jumatate lingurita sare si putin ulei pt 10min sau dupa instructiunile de pe ambalaj.
  • Intre timp se amesteca branza cu zaharul,stafidele,esenta si pliculetul de zahar vanilat,iar apoi se incorporeaza si ouale.
  • Se amesteca apoi cu macaroanele care au fost scurse bine si trecute prin jet de apa rece.Se unge o tava cu putin ulei si se toarna amestecul.
  • Deasupra se mai bate un ou(optional,eu am pus pt ca se formeaza putina crusta)si 1-2 linguri de zahar.Se da tava la cuptor la foc potrivit pt aprox 40-50min.
  • Si iata si sectiunea:Nu e cea mai reusita poza dar va asigur ca a fost foarte buna.S-au simtit toate aromele,a fost dulce si a placut tuturor,de la mic la mare.


Poze

Budinca de macaroane
Budinca de macaroane - poza 2
Budinca de macaroane - poza 3
Budinca de macaroane - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

18/07/2013

Foarte bine arata

(0) (0) Abuz
Georgiana97
Georgiana97, 03/04/2013

Mmmmmmm buuuun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează