Budinca de macaroane
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Bineinteles ca va puteti juca cu cantitatile dupa gustul fiecaruia. va zic cat pus . Macaroanele se pun la fiert in apa fiarta cu o jumatate lingurita sare si putin ulei pt 10min sau dupa instructiunile de pe ambalaj.
- Intre timp se amesteca branza cu zaharul,stafidele,esenta si pliculetul de zahar vanilat,iar apoi se incorporeaza si ouale.
- Se amesteca apoi cu macaroanele care au fost scurse bine si trecute prin jet de apa rece.Se unge o tava cu putin ulei si se toarna amestecul.
- Deasupra se mai bate un ou(optional,eu am pus pt ca se formeaza putina crusta)si 1-2 linguri de zahar.Se da tava la cuptor la foc potrivit pt aprox 40-50min.
- Si iata si sectiunea:Nu e cea mai reusita poza dar va asigur ca a fost foarte buna.S-au simtit toate aromele,a fost dulce si a placut tuturor,de la mic la mare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bine arata

Georgiana97
Mmmmmmm buuuun