Urda am amestecat-o cu zaharul, oul batut si mararul tocat marunt. Am batut ouale cu praful de sare zaharul, vanilia, am adaugat 2 lg faina si am amestecat. Am dizolvat drojdia in laptele caldut si am turnat la compozitia de oua si am adaugat restul de faina, am framantat bine si am lasat la crescut, in cazul meu 2 ore. Dupa ce a crescut, am rasturnat pe masa de lucru, presarat cu cei 50 gr de faina si am framantat bine de tot. Am intins o foaie cca 1 cm si am taiat patratele peste care am pus umplutura de urda, colturile le-am tras spre mijloc pe diagonala, au iesit niste pachelele pe care le-am asezat intr-o tava cu hartie de copt, lasand distanta printre ele sa aibe loc sa creasca si le-am uns cu ou batut deasupra> Pofta buna!
Ca sa nu mai astepti 2 ore sa creasca aluatul, dizolva zaharul in jumatate de cana de lapte caldut. Asta e valabil la orice aluat si bineinteles mai adaugi cam 4 linguri bune de faina, la framantat. In rest totul bun. da in poza unde-i mararul ?
Comentarii:
Ca sa nu mai astepti 2 ore sa creasca aluatul, dizolva zaharul in jumatate de cana de lapte caldut. Asta e valabil la orice aluat si bineinteles mai adaugi cam 4 linguri bune de faina, la framantat. In rest totul bun. da in poza unde-i mararul ?
Super bine arata...
Foarte bune
Ca la bunica acasa tare!!!!
Salivez toata ...