Tort masinuta

Desert
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

blat de cacao:

crema cappuccino caramel:

Sirop caramel:

pentru ornat:

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Se coace in tava de 28/39 cm. Rece se taie in doua pe vertical si se imparte pentru a modela masinuta.
  • Se pune zaharul intr-o cratita bine uscata pe foc si se caramelizeaza, se da vasul deoparte si se stinge cu 300ml frisca lichida.
  • Se mai tine putin pe foc mic pana se dizolva tot caramelul.
  • Se da la rece timp de 3 ore dupa care se mixeaza bine, bine si se adauga cappuccino.
  • Se procedeaza ca mai sus, zaharul se arde, se stinge cu apa, se lasa pe foc mic pana se dizolva si se foloseste rece pentru insiropat blatul de tort.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

abuz

anonymous

Muy bien

abuz

anonymous

Arata fb

abuz

anonymous

Foarte frumos am sa al fac si eu la baietelul meu

abuz

anonymous

Este minunat o sa-l incerc ,este foarte bucuros baietelul meu ,si nerabdator sa il guste,multumim pt reteta

abuz

anonymous

FOARTE FRUMOS SI CRED CA SI GUSTOS!

abuz

anonymous

Am incercat tortul,a iesit super!ibia ast sa il arat maine fiului meu

abuz

anonymous

Arata super!
pe baietelul meu il va incanta sigur

abuz

anonymous

Foarte frumos ornat

abuz

anonymous

E superb.am sa incerc si eu reteta peste o luna cand fiul meu va implini 1 anisor.

abuz