-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Tort
-
Tort cu cacao
-
Tort cu caramel
-
Tort masinuta
Tort Masinuta
Preparare
-
Se coace in tava de 28/39 cm. Rece se taie in doua pe vertical si se imparte pentru a modela masinuta.
-
Se pune zaharul intr-o cratita bine uscata pe foc si se caramelizeaza, se da vasul deoparte si se stinge cu 300ml frisca lichida.
-
Se mai tine putin pe foc mic pana se dizolva tot caramelul.
-
Se da la rece timp de 3 ore dupa care se mixeaza bine, bine si se adauga cappuccino.
-
Se procedeaza ca mai sus, zaharul se arde, se stinge cu apa, se lasa pe foc mic pana se dizolva si se foloseste rece pentru insiropat blatul de tort.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Super
Muy bien
Arata fb
Foarte frumos am sa al fac si eu la baietelul meu
Este minunat o sa-l incerc ,este foarte bucuros baietelul meu ,si nerabdator sa il guste,multumim pt reteta
FOARTE FRUMOS SI CRED CA SI GUSTOS!
Am incercat tortul,a iesit super!ibia ast sa il arat maine fiului meu
Arata super!
pe baietelul meu il va incanta sigur
Foarte frumos ornat
E superb.am sa incerc si eu reteta peste o luna cand fiul meu va implini 1 anisor.