Tort economic

votează acum
Tort economic
Desert
15 porții
Ușor
1 h 20 m

FOARTE BUN SI RAPID


Ingrediente

15

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tort cu ciocolata si caramel sarat


Preparare

Preparare40 min
Gătire40 min
  • Separarea albusurilor de galbenusuri
  • Se bat albusurile pana se fac spuma impreuna cu zaharul
  • Se freaca galbenusurile cu uleiul
  • Se amesteca galbenusurile frecate cu albusurile spuma si cu faina,se adauga un praf de copt si un varf de sare
  • Se mixeaza ,se toarna in forma de tort si se dau la cuptor la 250 de grade aproximativ 30 de minute sau pana este copt.
  • Se lasa sa se raceasca se insiropeaza se umple cu cremele preferate si se lasa la frigider circa 20 de minute.
  • Se serveste cu pofta.
    pofta buna


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+