Scovergi - rețetă de post

Desert
8 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

pentru zilele în care țineți post....


Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Gătire15 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5
29/05/2015

Astea le gatesc din copilarie, ca la mama acasa. e un desert usor pt. post.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/04/2015

Noi le numeam minciunele!Aceasta reteta imi aduce aminte de vremurile copilariei, cand nu prea au fost multe ingrediente la indemana si cu toate acestea bunicutele si mamele noastre puneau asa ceva pe masa duminica!De cate ori fac, ma apuca nostalgia!

am gătit această rețetă
(3) (0) abuz
03/04/2015

Sunt fragede si f.bune...rapide si gustoase !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/04/2015

Astea sunt ciurigai, sau minciunele !

am gătit această rețetă
(3) (0) abuz
13/12/2014

In Ardeal se mai numesc Ciurigaua sau scoruse,le mincam cu pofta inca de copii mici.Foarte gustoase cu coaja de lamie rasa in aluat.Bravo pentru reteta,in amintirea bunicei si mamei mele care le faceau in fiecare Duminica.sarbatori fericite tuturos si multa sanatate.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
cris_nedelcovici, 26/04/2016

Foarte bune...indiferent de cum le botezi !

(1) (0) abuz
26/04/2016

In Ardeal,la tara, scovergile sunt clatitele!

(0) (0) abuz
mcab, 26/04/2016

Va place sa contrazice-ti , probabil cel care a scria reteta este dintr-o zona unde se numeau scovergi , Este asa mare greseala ?

(2) (0) abuz
26/04/2016

Zaharul e de dulce, deci nu e de post! Iar scovergile din Regat sunt langosele din Ardeal.

(0) (4) abuz
Gina53, 03/04/2015

Super

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 5



+