Petitchef

Rechin la gratar

Desert
2 porții
40 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se condimenteaza dupa bunul gust, se lasa 10-15 minute sa patrunda condimentele in carne.
  • Se pune pe gratrul incins. e lasa sa se rumeneasca putin pe ableme parti.
  • Carnea de rechin este foarte frageda asa ca aveti mare grija cand intoarce-ti carnea pe partea cealalta.
    Se servesc cu mamaliga si mujdei de usturoi.


Poze

Rechin la gratar
Rechin la gratar - poza 2
Rechin la gratar - poza 3
Rechin la gratar - poza 4
Rechin la gratar - poza 5
Rechin la gratar - poza 6
Rechin la gratar - poza 7
Rechin la gratar - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

31/08/2013

E super

(0) (0) Abuz
24/08/2013

Bun

(0) (0) Abuz
26/04/2013

Multumesc pt retete

(0) (0) Abuz
08/02/2013

Am s-o incerc si eu.

(0) (0) Abuz
03/02/2013

Bun!

(0) (0) Abuz
02/10/2012

Este foarte simplu de preparat si foarte gustos

(0) (0) Abuz
14/06/2012

Arata bine de-ti lasa gura apa !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Medalioane de dovlecei si feta
Medalioane de dovlecei si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Ulei picant
Ulei picant
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac și carne din cârnați
Paste cu dovleac și carne din cârnați
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează