Se face un aluat din aceste ingrediente,s-ar putea sa mai ceara faina aluatul, ,se lasa la rece circa 1 ora,apoi se coc pe dosul tavii 4 foi) si sa mmodific cate ceva,asadar a facut aceeasi reteta de foi doar ca a adaugat un pic de colorant rosu in compozitie,si asa au iesit foile colorate spre portocaliu,crema-a impartit-o in trei o parte a lasat-o culoarea naturala cu esenta de vanilie iar doua parti le-am colorat cu cacao si a pus esenta rom.
Glazura e o experienta noua,dar buna,alor mei le-a placut mult-330 g zahar tos,50 g glucoza cine are,eu nu am avut si am pus miere de albine,70 g apa.
Puneti toate ingredientele intr.o olita si la fiert cu ele,acolo scria pana ajunge la 115grade,dar cum e nu a termometru am lasat sa fiarba 2-3 clocote,apoi se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 60 grade,a aproximat,circa 10-15 minute a lasat si apoi am mixat cu mixerul cam 5 minute,calda se pune peste prajitura,se intareste repede,aveti grija,e abia a invatat cum de lucreaza cu ea,a doua oara cand a sa fac stiu ce am de facut,se lasa mai calda ca sa fie mai lichida si sa se intinda fara sa lase urme.
Dl/dna cu comentariile negative-daca nu va plac rețetele și mai ales acest site de ce-l mai vizionati?...aveți un suflet foarte intunecat...bunul Dumnezeu sa va lumineze și sa va ajute sa vedeți răutatea pe care o purtați in interiorul Dvs.
De ce spui "miere de albine"? Crezi ca i-ar trece cuiva prin cap sa foloseasca miere de viespi? Nu era de ajuns sa scrii simplu, miere? Si in plus, toata lumea face altceva in "olita", cum poti tu sa gatesti unde iti faci treburile? Pe langa toate mai ai si veleitati de... analfabeta!
Comentarii:
Dl/dna cu comentariile negative-daca nu va plac rețetele și mai ales acest site de ce-l mai vizionati?...aveți un suflet foarte intunecat...bunul Dumnezeu sa va lumineze și sa va ajute sa vedeți răutatea pe care o purtați in interiorul Dvs.
De ce spui "miere de albine"? Crezi ca i-ar trece cuiva prin cap sa foloseasca miere de viespi? Nu era de ajuns sa scrii simplu, miere? Si in plus, toata lumea face altceva in "olita", cum poti tu sa gatesti unde iti faci treburile? Pe langa toate mai ai si veleitati de... analfabeta!
Lipseste crema din reteta si exolici incalcit.
Numai tu ști ce ai făcut cu această rețetă
CREMA?????
Invata sa scrii si sa povestesti, apoi posteaza. N-am avut puterea sa citesc "reteta" pana la capat!
Super