Petitchef

Prajitura Kinder Pinguin

Desert
4 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Blaturi:

Preparare

  • Separam ouale(albusul de galbenus),apoi amestecam galbenusurile cu zaharul si vanilia pana obtinem o crema groasa.Se adauga incet faina,apoi cacaoau si la sfarsit grisul.Mixam apoi pe rand la viteza minima,laptele,uleiul si la final se adauga mierea.
    Separat,batem albusurile spuma tare impreuna cu praful de sare.Se amesteca spuma cu crema facuta din galb.si din aceasta compozitie se coc 2 foi.

    Crema:
    700ml frisca
    3 pachete intaritor frisca
    2 linguri miere
    2 plicuri zahar vanilat
    3 linguri lapte

    Se bate frisca si se adauga intaritorul,mierea si zaharul vanilat.O lasam la racit pana se racesc foile.
    Glazura 1 (se pune intre cele 2 straturi de crema)
    - 120g de ciocolata de menaj
    - 70g de unt
    - 1 lingura de apa
    - 2 linguri de ulei.
    Se prepara glazura astfel:
    Le topim toate in bain marie si le lasam sa se raceasca la temperatura camerei.

    Glazura 2:

    Eu am folosit 2 plicuri de glazura ciocolata de la Dr.Oetcker.
    ok...sa incepem si asamblarea...
    Peste prima foaie se pune 1/2 din cantitatea de crema obtinuta si o nivelam cu un cutit sau o spatula.Peste crema se toarna glazura 1 si apoi o punem la frigider pana se intareste(eu am bagat-o la congelator pt.k copii nu aveau rabdare=));=));).Dupa ce s-a intarit glazura se scoate de la frigider si se pune al doilea blat peste care turnam cantitatea ramasa de crema.Presam bine,apoi preparam glazura 2 cf.intructiuni de pe pachet.Se da din nou la rece.

    Stiu ca poate va descurajeaza multitudinea de ingrediente dar va puteti consola cu gandul ca prajitura e foarte foarte buna!!!


Poze

Prajitura Kinder Pinguin
Prajitura Kinder Pinguin - poza 2
Prajitura Kinder Pinguin - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

05/01/2014

Am facut-o si eu ...este extraordinar de buna!!!

(0) (0) Abuz
06/04/2013

Naspa crema e putin cam aerata in concluzie nu va pierdeti timpul o facatura de 2 lei

(0) (0) Abuz
09/08/2012

Foarte bun

(0) (0) Abuz
18/07/2012

Are prea multe ingrediente

(0) (1) Abuz
19/05/2012

Am sa o incerc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura bundt cu morcovi
Prajitura bundt cu morcovi
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează