Prajitura indiana cu branza de vaci

Este un dulce fara oua, doar cu branza, gris si stafide.Cu aceasta prajitura veti cuceri usor inimile celor mici dar si celor mari si veti lasa impresia ca v-ati spetit in bucatarie ca sa obtineti asa o bunatate. Nimic mai neadevarat. Practic, munca efectiva nu dureaza decat 5 minute!
Ingrediente
8
Preparare
Preparare5 min
Gătire35 min
- Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius.
Amestecati branza + gris + zahar + cardamon si amestecati bine de tot pana iese o pasta fina. Apoi adaugati stafidele (si caju/migdale taiate bucatele, daca doriti). Lasati sa stea 5 minute pentru ca zaharul sa se dizolve apoi amestecati bine din nou. - Luati o forma mica de cuptor, cu latura de 15 cm, si ungeti-o cu putin unt sau Ghee.
Turnati pasta de branza in forma. Nivelati cu dosul unei linguri. Puneti bucatele mici de unt peste pasta: pe margini si in centru. - Dati la cuptor si coaceti 30 -35 minute, pana ce marginile devin usor maronii.
Scoateti din cuptor si lasati sa stea in forma inca 15 minute, apoi o rasturnati pe un platou.
Dupa ce se racoreste taiati-o in ce bucatele mici sub forma de patrat, romb sau felii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Buni
Foarte bună, pentru copii și nu numai....
am gătit această rețetă
C
Cocotierul
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna!am pus si un ou!
am gătit această rețetă
anonymous
În sfârșit am găsit rețeta preferată
am gătit această rețetă
anonymous
Am facut si eu prajitura, in loc de stafide am pus merisoare, in loc de cardamom am pus coaja de portocala si am adaugat vanilie.
am gătit această rețetă
anonymous
O idee perfecta pentru ceva rapid simplu si usor
am gătit această rețetă
anonymous
I se spune CARDAMOM
am gătit această rețetă
anonymous
Prajitura excelenta si foarte usor de facut
am gătit această rețetă
anonymous
Usor de executat,arata f bine
anonymous
Am sa incerc si eu !
Punctează această reţetă