In doua vase pun cate 2 cutii iaurturi .Adaugam in fiecare vas cate 12 linguri zahar, 2 plicuri zahar vanilat si amestecam bine pana se omogenizeaza. Intr-un vas adaugam piersicile taiate cubulete si in celalat adaugam cele 3 pliculete de nes.
Cele trei plicuri de gelatina le inmuiem in 150 ml apa rece ,apoi punem vasul pe foc sa se topeasca . Impartim gelatina in mod egal in cele doua vase in care avem compozitia de iaurt si amestecam pentru a se omogeniza .
In zeama ramasa de la compotul de piersici se inmoaie biscuitii si ii asezam in tava de chec in care am pus in prealabil folie alimentara( lasam marginile foliei mai lungi ).
Peste primul rand de biscuiti turnam jumatate din compozitia alba de iaurt cu fructe , acoperim din nou cu un rand de biscuiti inmuiati apoi rasturnam jumatate din compozitia de iaurt cu nes si acoperim si acest start cu un rand de biscuiti inmuiati. La fel procedam si cu restul de compozitie ramas.
Acoperim cu folie si dam tavile de chec la frigider pentru cel putin 2-3 ore.
Comentarii (17):
Foarte buna.!
A iesit foarte buna! Prietena mea mi~a cerut reteta!
Azi am citit reteta si tot azi o fac la cum arata de aspectoasa eu o vad un deliciu
Fara cuvinte
O fac de vre-o doi ani .Vara este foarte buna
Arata bine
E uşoară ŞI uşor de făcut
Am incercat a fost f f f f f f f f f bun!
Slab
Foarte buna