Se încinge cuptorul i se trece la pregtirea blatului . Albuurile se bat cu zahrul . Se adaug glbenuurile pe rând, uleiul i fina amestecat cu cacao i praf de copt. Se încinge cuptorul i se trece la pregtirea blatului . Albuurile se bat cu zahrul . Se adaug glbenuurile pe rând, uleiul i fina amestecat cu cacao i praf de copt.
Intodeauna amestec cacaua cu fina, le dau prin sita fin i apoi le adaug împreun la compoziie.Se pune compoziia în tava tapetat cu hârtie de copt i se d la cuptor pentru 25 - 30 minute.
Se pune la fiert 500 ml lapte, se adaug zahrul. Fina se amestec cu 250 ml lapte pâce se elimin toate cocoloaele de fin apoi compoziia se adaug treptat în laptele care fierbe, amestecând continuu.
Se las s fiarb pân se îngroa. Se ia vasul de pe foc i de d la rece. Se bate untul cu mixerul; se înglobeaz crema de lapte, adugând tot cîte o lingur pân se termin toat crema, apoi se mixeaz la vitez maxim 2 - 3 minute, crema devenind spumoas.
Se fierbe apa cu zahrul pân se îngroa puin, se las s se rcoreasc i înc cldu, siropul se toarn peste blatul rece. Peste blat se toarn toat crema, se întinde uniform iar deasupra se toarn o glazur din ciocolat, fie de la Dr. Otker, fie preparat din ciocolat topit.