Pentru blat se framanta cu mana toate ingredientele si se lasa la rece 1/2 ora la rece;
Se rad merele curatate doar de seminte si codita dar se lasa coaja, se pune zaharul, scortisoara si vanilia. Daca merele sunt zemoase tare se stoarce sucul.
Se pune deoparte 1/4 din aluat iar restul se intinde intr-o tava, se presara 4 linguri de gris, pentru a absorbi din sucul de mere.
Se intind merele uniform, se mai presara 2 linguri de gris.
Din aluatul ramas se intind cu mana suluri care se pun sub forma de gratar, se ung cu ou si se presara cu zahar tos.
Se coace cca 40 /- 45 de minute, pana se rumeneste.
Comentarii (66):
Foarte buna , multumesc
Este delicioasa prajitura si este atat de simplu de facut!!!
Super
Super
Fff buna
Foarte, foarte buna reteta ;)
Mia placut aceasta reteta si vas ruga so incercati miam pofta buna
Super
Foarte buna!! merita sa incercati aceasta reteta!! Pofta buna!!
Delicios