Iaurtul cu zaharul se amesteca bine pana cand zaharul e dizolvat. Se adauga ouale care se incorporeaza total.
Faina, praful de copt si sarea se cern impreuna si se pun peste iaurt.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia rezultata si se da la cuptor la foc mediu spre mic.
Se scoate de la cuptor atunci cand o scobitoare infipta in prajitura iese curata.Se poate galzura cu miere , zahar caramel sau zahar pudra.
Comentarii (23):
Super buna si usor de preparat.
Ceva dulce si deloc complicat, preferata mea. Cam 40 de min la 160-180 de grade.
Eu tocmai am scos prajitura din cuptor , am mancat este ok dimineata cu un pahar cu lapte dar nu va asteptati la ceva f bun ,merge si atat.
Buna
Se poate pune orice fructe sau pentru glazura dulceata
Bună rău și ușor de făcut
Simplu si bun
Ooooooooooooaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
Buna si usoe de facut
Usoara si buna