Portofele cu telemea
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Mango sticky rice, desertul thailandez super reconfortant
-
Rulouri cu somon si branza de capra
-
Chifle cu cerneala de sepie
-
Brunch de ziua îndrăgostiților (sf. valentin/ dragobete)
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se face un aluat din faina, 250 gr telemea rasa, 1 ou si 100 gr unt. Trebuie sa iasa un aluat elastic.
- Daca este cazul se pot adauga 1-2 linguri de lapte. Se framanta bine si se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde o foaie, se decupeaza forme rotunde.
- Se aseaza in mijloc putina telemea rasa, se inchide apasand bine marginile, care apoi se preseaza cu o furculita.
- Se ung cu un ou batut si se presara cu susan. Se coc 25 de minute, pana se rumenesc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!