Buzunare cu telemea "by flor"

Aperitiv
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire25 min
  • Puneti intr-un vas faina, oul, untul taiat bucati, branza telemea rasa pe razatoarea mica si amestecati cu mana bine pana se incorporeaza toate si se obtine un aluat elastic.
  • Daca este necesar puteti pune 1 lingura de smantana la framantat. Branza nu trebuie sa fie sarata si nici foarte moale. Aluatul se da la frigider 30 min, dupa care intindeti o foaie subtire pe blatul de lucru usor infainat si decupati cercuri cu ajutorul unui pahar sau al unei forme de coltunasi cum folosit.
  • In mijlocul fiecarui cerc puneti telemea rasa si inchideti cerculetul apasand cu forma sau cu o furculita pe margine ca in imaginile de mai jos.
  • Asezati-le in tava pe hartie de copt, ungeti-le cu ou batut si presarati mac sau susan. Se dau la cuptor 25 min la foc mediu. Sunt foarte bune calde.

Punctează această reţetă

AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cristian_g2017_1

Suna fff fain, am incercat si noi

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

John_

Cum e cu telemeaua asta "by flor"? Ca daca poti sa faci buzunare inseamna ca e buna. Eu ma gandeam sa fac niste manusi, fulare, ceva caciuli....

abuz
tataru_f2014

tataru_f2014

Fara drojdie sau bicarbonat? De la ce a crescut asa frumos in poza un simplu aluat fraged?

abuz

nelu_ududec

Excelente !

abuz

anonymous

Cata telemea la framantat si cata in cercuri(buzunarele )?

abuz