Placinta cu branza dulce fara blat

Desert
Ușor
1 oră

Îmi place foarte mult plăcinta cu brânză, fie dulce, fie sărată, așa că mănânc frecvent. Însă am încercat să fac o variantă puțin mai dietetică, eliminând blatul. Este delicioasă.

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • - Puneți stafidele la inmuitat în apă caldă cu rom;
    - Amestecați bine brânza de vaci cu laptele, pentru a căpăta o consistență mai moale;
    - Separați albușurile de gălbenușuri în două boluri;
    - Bateți gălbenușurile cu un praf de sare, iar albușurile cu zahărul, până devinde o spumă tare;
    - Adăugați stafidele înmuiate și scurse peste amestecul de brânză, amestecați bine, apoi adăugați gălbenușurile și mixați;
    - Acum puteți adăuga romul, untul topit și lingura de griș și mixați până devine omogen;
    - Apoi adăugați albușurile, amestecând încet cu o spatulă de jos în sus;
    - Pregătiți o tavă de copt, eu am folosit una rotundă cu diametrul de 26 cm, tapetați cu unt și turnați compoziția;
    - Coaceți la foc mediu spre mic timp de aproximativ 30 de minute, sau până se rumenește ușor;

Punctează această reţetă

Bake_Up_ArtistBake_Up_Artist

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: