Se separă ouăle; Se bat albusurile cu un praf de sare și zahăr. Se adauga galbenusurile.
Se amestecă ușor cu o spatulă / lingura de lemn acest spatula special Tupper, cu o gaură abile la mijlocul terenului care mă ajută să includă galbenusurile în spumă.
Adăugați ulei și cernut și amestecat cu făină de mișcări ușoare, de jos în sus.
Se toarnă aluatul într-o tavă de tort căptușită cu hârtie de copt. Gatiti la foc mic în cuptorul preîncălzit, minute cca.20-25.
Se taie tortul in jumatate pe orizontala si se umple cu crema dumneavoastră preferat sau frisca si fructe.
Delicios si perfect pentru copii, nu au nici un agent de creștere în compoziție.
Pentru tort cacao burete, substitui 2 linguri de făină de cacao; și de a face același lucru cu lemn de nuc burete, folosind, desigur, arahide.
Comentarii (88):
EXCELENT!!!
Dezgustatoare
Unde e uleiul????
Garantat rezultatul!!!
E extraordinar a fost bun
Buna ideea!:)
Arata super super..mc pentru reteta
Excelent
Super reteta
A fost bun:):Pdeliciu::d