Pandispan
Ingrediente
6
Cost estimat: 1.36Euros€ (0.23€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se separă ouăle; Se bat albusurile cu un praf de sare și zahăr. Se adauga galbenusurile.
- Se amestecă ușor cu o spatulă / lingura de lemn
acest spatula special Tupper, cu o gaură abile la mijlocul terenului care mă ajută să includă galbenusurile în spumă. - Adăugați ulei și cernut și amestecat cu făină de mișcări ușoare, de jos în sus.
- Se toarnă aluatul într-o tavă de tort căptușită cu hârtie de copt. Gatiti la foc mic în cuptorul preîncălzit, minute cca.20-25.
- Se taie tortul in jumatate pe orizontala si se umple cu crema dumneavoastră preferat sau frisca si fructe.
- Delicios si perfect pentru copii, nu au nici un agent de creștere în compoziție.
- Pentru tort cacao burete, substitui 2 linguri de făină de cacao; și de a face același lucru cu lemn de nuc burete, folosind, desigur, arahide.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 254Kcal
- Carbo: 21.4g
- Grăsimi: 15.6g
- Grăsimi sat.: 2.7g
- Proteine: 6.6g
- Fibre: 0.5g
- Zahăr: 12.9g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (78g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: