Mixat oul cu zaharul, adaugat laptele si pus pe foc mic pana s-a ingrosat putin compozitia, dar fara sa fiaba. lasat deoparte sa sa raceasca putin apoi adaugat frisca batuta. impartit compozitia in 2 parti egale si in una dintre compozitii pus putin colorant verde iar in cealalta putin colorant rosu ca sa ii dea o culoare dulce, placuta la vedere.
In tava in care copt blaturile, pus mai intai pelicola alimentara de plastic. pus primul blat apoi insiropat dar fara sa exagerez cu siropul. pus prima crema roz, apoi pus bucatele de fructe taiate cubulete mici. acoperit cu cel de-al doilea blat, insiropat, apoi pus crema verde si iar cubulete de fructe. pus apoi ce-al de-al treilea si ultimul blat, acoperit cu pelicola si lasat la frigider de seara si pana dimineata. A doua zi pus un platou pe tava si rasturnat prajitura, astfel incat partea roz sa fie deasupra. Taiat apoi prajitura in cuburi de cca 6 cm fiecare.
Luat o foaie de hartie de copt si inconjurat un cub de prajitura cu ea, astfel incat sa vad masura prajiturii. Apoi luat foaia si folosindu.ma de un pahar desenat cerculete sub forma de munte. topit ciocolata si facut forme peste desen. lasat sa se raceasca putin, astfel incat ciocolata sa se intareasca cat de cat dar inca sa mai fie maleabila, apoi inconjurat cubuletele cu ea.
Bagat apoi repede cubuletele la frigider si lasat pt cca 15 minute. scos apoi prajitura, batut cele 125 ml de frisca si facut ciufuri de frisca peste prajitura, cu grija sa nu rup grilajul de ciocolata. facut apoi forme cu siropul de ornat verde, apoi pus cate jumatate de cireasa confiata. Si aceasta este rezultatul!