Într-un castron se amestecă bine ingredientele solide (făina, zahărul, praful de copt, sarea).
Se amestecă ingredientele lichide (ulei, lapte, ou) în alt castron.
La ingredientele solide se adaugă fructele şi se amestecă uşor pentru ca fructele să nu se macine. Se adaugă compoziţia lichidă şi amestecă uşor şi nu prea mult, doar până ce se încorporează făina.
Se aşează aluatul în formele de muffin şi se dau la cuptor pentru 15-20 minute.
Si eu am incercat, dar am pus 2 cani de ceai de faina rase si o jumatate de cana de zahar alb, iar praf de copt 10 gr. Am mixat zaharul cu 2 oua pt ca vroiam o cantitate mai mare. Am facut cu mere prajite cu multa scortisoara in tigaie. Mi.au iesit cam 12 muffin chiar dulci.
"am încercat cu căpşuni proaspeţi, însă căpşunii au lăsat foarte mult suc" Te întreb: căpșunii i-ai fi folosit cu rădăcini și cu frunze ?????????? (Gabriel)
Comentarii:
Si eu am incercat, dar am pus 2 cani de ceai de faina rase si o jumatate de cana de zahar alb, iar praf de copt 10 gr. Am mixat zaharul cu 2 oua pt ca vroiam o cantitate mai mare. Am facut cu mere prajite cu multa scortisoara in tigaie. Mi.au iesit cam 12 muffin chiar dulci.
Foarte bun
Merci!
Cred ca untul topit si racit este mai bun decat uleiul.
Am icercat si nu credeam ca-mi vor iesi asa de bine.
"am încercat cu căpşuni proaspeţi, însă căpşunii au lăsat foarte mult suc" Te întreb: căpșunii i-ai fi folosit cu rădăcini și cu frunze ?????????? (Gabriel)
Vreau neaparat sa le incerc