Se face un aluat din aceste ingrediente ,se lasa la rece circa 1 ora,apoi se coc pe dosul tavii 4 foi.
Se amesteca laptele faina si cacao si se pun pe foc amestecand continuu pana cand se ingroase,se lasa sa se racesca un pic,separat se freaca margarina cu zaharul pudra si se adauga peste crema de mai sus.
Se umplu foile cu crema aceasta,se preseaza cu ceva si se da la rece.Deasupra se pune orice fal de glazura,ciocolata topita,eu initial a vrut sa pun glazura de carameldar mai avem niste glazura ramasa de la alta prajitura si am pus-o pe aia.
Eu va scriu reteta glazurii de caramel-150 g zahar tos,o lingurita margarina2-3 picaturi otet,se topeste zaharul pena devina brun deschis si apoi se adauga untul si otetul,cred ca-i buna glazura pe care a pus-o eu am inventat-o pe moment,zahat pudra,cacao si un pic de margarina,am facut-o din ochi.
Comentarii:
Super
O reteta de actualitate.