Compot de dovleac

Ingrediente
6
Cost estimat: 3.14Euros€ (0.52€/porție)
Rețete inrudite
-
Compot de gutui
-
Supă cremă de dovleac
-
Quiche cu dovleac, pentru o masă simplă și sațioasă
-
Chipsuri de dovleac în friteuza cu aer
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Fierbeti apa, zaharul si mirodeniile pana se topeste zaharul.
- Adaugati si dovleacul. Fierbeti la foc mediu.
- Cand dovleacul este fiert scoateti-l pentru a nu se sfarama si mai fierbeti compotul ramas pana se reduce la jumatate.
- Cand ati terminat de fiert siropul adaugati inapoi si dovleacul si serviti in cupe de sticla, dupa ce ati racit compotul la frigider.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 340Kcal
- Carbo: 82.8g
- Grăsimi: 0g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 0.8g
- Fibre: 2.7g
- Zahăr: 80.6g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 20
Informații nutriționale pentru 1 porție (362g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!