Intr-un castron se mixeaza ingredientele umede in alt castron se cern ingredientele uscate bananele se paseaza.
Adaugam ingredientele umede in cele uscate+bananele si mixam bine.
Turnam compozitia in tava(20x30) cu hartie de copt.
Se coace pana trece testul scobitorii se pune la fiert zaharul si apa dupa care se adauga cacaua si untul,se mai tine putin pe foc sa se inchege,se toarna fierbinte peste prajitura.
Cata sare???....o juatate de lingura?...si de lingurita ar fi foarte mult....se pune un varf de cutit, sau o priza cat iei cu 3 degete, de cand lumea si pamantul.....
O lingurita si jumatate de praf de copt si tot atata bicarbonat la 245 g faina si... 400 g zahar.. ce poate sa iasa dacat o mizerie foarte dulce, umflata si toxica... iac...
Comentarii (20):
Super prajitura! Multumesc pentru reteta!
Fff buna
Senzationala, multumesc pentru reteta.
Am copt prajitura cam o ora si mi-a iesit cu doua cruste uscate sus si jos si la mijloc mai umeda... E corect sau nu a fost coapta? Multumesc!
Grozava !!!!!!!!un deliciu ....
Rapida si delicioasa
Cred ca saptamanal ,daca nu din doua in doua saptamani,exista asa ceva la noi pe masa ca desert!
Cata sare???....o juatate de lingura?...si de lingurita ar fi foarte mult....se pune un varf de cutit, sau o priza cat iei cu 3 degete, de cand lumea si pamantul.....
Ok,f .bun
O lingurita si jumatate de praf de copt si tot atata bicarbonat la 245 g faina si... 400 g zahar.. ce poate sa iasa dacat o mizerie foarte dulce, umflata si toxica... iac...