Daca vreti sa fie mai pufosi puneti si jumatate lingurita praf de copt, eu nu am pus pentru ca am vrut sa fie mai crocanti.Reteta e simpla.Incepem prin a amesteca zaharul cu untul cateva secunde iar apoi adaugam oul si amestecam incontinuare pana la omogenizarea ingredientelor.
Adaugam apoi esenta si faina si formam un aluat pe care il infoliem si il dam la rece pentru 30 min.Intindem apoi aluatul pe masa de lucru, decupam biscuitii si ii punem in tava de copt, iar in mijloc punem o bomboana.
Pentru ai decupa folosit doua forme rotunde, una mai mare si pentru gaura din mijloc, una mai mica.Biscuiteii rezultati din decupajul vitraliilor dat printr-un amestec de zahar pudra si scortisoara si asa a rezultat un alt fel de biscuiti deliciosi.
La cuptorul incins nu trebuie sa stea mai mult de 8 min pentru ca se fac foarte repede.Sunt foarte buni si frumosi insa atentie la dinti!Iar cei cu scortisoara sunt bestiali, o sa-i fac din nou zilele astea insa o sa pun si praf de copt in aluat pentru ca se intaresc putin la cuptor din cauza zaharului care formeaza o glazura deasupra.Oricum din curiozitate macar trebuie incercati .