La temperatura camerei, untul se freaca bine pana cand devine spumos. Apoi se adauga oul, esenta de vanilie, scortisoara, sarea si zaharul si se amesteca bine. In final adaugam faina si praful de copt, si framantam un aluat destul de moale, usor de modelat.
Trecem mai departe, dar intai va arat presa de biscuiti. Luam o parte din aluat, formam un sul si il punem in presa pentru biscuiti.
Alegem una dintre forme si o fixam bine in capatul presei. Fixam presa pe o tava.
Dam biscuiti la cuptorul incins la 200*C pentru 10 minute sau pana se rumenesc pe margini. Imediat ce i-am scos de la cuptor, ii dezlipim cu mare grija cu lama unui cutit.
Chiar daca sunt inca moi si se rup usor, dupa racire se vor intari si vor fi excelenti.
Putem sa presaram zahar pudra deasupra biscuitilor sau putem sa ii imbracam in ciocolata topita la bain-mairie. Sau putem sa ii consumam ca atare . Biscuitii imbracati in ciocolata ii punem pe o planseta imbracata in folie de aluminiu si ii lasam sa se raceasca complet.
Dupa racire, ii servim cu un pahar cu lapte nici ca poate fi ceva mai delicios.
Comentarii:
SUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEERRRRRRRRRRRRRRR
Delicios si eu am facut cu presa de bicuiti dar nu sunt chiar asa de aspectuosi ca acestia. felicitari
Dar intai va arat presa de biscuiti...... unde e presa de biscuiti?