Puneti untul intr-o tigaie non-aderenta si cand se topeste, puneti si zaharul peste. Cand amestecul se caramelizeaza si prinde o usoara cuoloare aurie se asaza bananele. Le-am prajit cam trei minute pe fiecare parte, pana s-au inmuiat putin si s-au invelit bine in caramel. Le-am asezat impreuna cu sosul de caramel langa inghetata (am avut cumparata, ceva de la Delta - Aloma cu biscuiti, dar in curand o sa imi iau o masina de inghetata si o sa fac in cantitati industriale :D). Daca vreti si poftiti, stropiti si cu niste sos de ciocolata. BON APPETIT!
Comentarii:
:D
ASA DA!
Este ffffff buna dar si destul de simpla
Cred ca este f. bun.
Delicioasa acum o sa o incerc
Este absolut deliciosss! asa da :)
Super delicios
Foarte buna
Imi place
Este o reteta foarte usoara.
Am sa o incerc si eu.