Banana bread - petitchef
Pentru desert sau gustare, bucurați-vă de această rețetă tipic americană! În plus, acolo se prepară uneori ca o pâine, de unde și numele „banana bread” → „pâine cu banane” ;-)
Ingrediente
10
Materiale
- formă de chec
Rețete inrudite
-
Banana split
-
Chec cu banane fara zahar - banana bread
-
Chipsuri de banana plantain coapte în cuptor
-
Bagel cu banana si ciocolata
Preparare
Preparare15 min
Gătire55 min
Curățați și tăiați bananele în bucăți. Apoi, folosind o furculiță, zdrobiți-le într-un piure.
Amestecați untul moale cu zahărul brun, apoi adăugați cele 2 ouă și amestecați din nou.
Apoi adăugați făina, sarea și praful de copt și amestecați bine.
La final adaugați bananele zdrobite la amestec și incorporați-le bine.
Coaceți 55 minute la 180°C.
Gata!
Observații
Ce se mai poate adăuga: puteți adăuga fructe uscate, pudră de cacao sau chiar pepite de ciocolată.
Adăugarea bananei la rețetă: o puteți adăuga la început, înainte de ouă sau la sfârșit. Prima varianta va face o prăjitura "mai neteda", banana va fi bine incorporata. A 2-a (opțiune aleasă pentru această rețetă) înseamnă că banana se amestecă mai puțin și prin urmare sunt mai multe „bucăți” care vor oferi textură desertului.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!