Saratele cu branza si chimen

Aperitiv
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta.
    Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu margarina usor.
  • Se adauga branza.Si apoi faina. Se framanta un aluat usor care nu se lipeste de maini si se intinde usor.
  • Se intinde o foaie nu foarte subtire, care se unge cu oul batut si se presara chimen pe toata foaia.
    Se taie fasiute si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se lasa circa 10-15 minute in cuptorul preincalzit la foc mediu.
    Sunt foarte fragede si foarte gustoase.

Punctează această reţetă

Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

Super!!! chiar si pentru incepatori ca mine...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E foarte usor de facut

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu am pus si branza rasa deasupra si au iesit foarte bune. E pentru prima data cand fac saratele si au iesit delicioase.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune si usor de facut

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bullshit

abuz

anonymous

Atunci cand se listeaza o reteta de obicei se face si cu cantitatile exprimate in unitati de masura.
De exemplu de unde trebuie sa ghicim noi cata branza s-a pus?
Inteleg ca nu prea sunt cantare de bucatarie in zona rurala si de aceea va rugam nu mai postati inutil.
Apreciem totusi initiativa.

abuz

anonymous

La ingredient nu apare si faina, doar la "preparare"; si cata faina???

abuz

anonymous

De care margarina ???

abuz

anonymous

Cata branza ? cata faina ? reteta e incompleta si am vazut dupa ce m-am apucat de ea. multumim frumos

abuz
  • pagina 1 / 5