Saratele cu branza si chimen
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
-
Dahl cu linte rosie
-
Humus in stil turcesc
-
Dovleacul placintar - noua ta garnitura preferata
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta.
Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu margarina usor. - Se adauga branza.Si apoi faina. Se framanta un aluat usor care nu se lipeste de maini si se intinde usor.
- Se intinde o foaie nu foarte subtire, care se unge cu oul batut si se presara chimen pe toata foaia.
Se taie fasiute si se pun in tava tapetata cu hartie de copt. - Se lasa circa 10-15 minute in cuptorul preincalzit la foc mediu.
Sunt foarte fragede si foarte gustoase.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
28/12/2013
Eu am pus si branza rasa deasupra si au iesit foarte bune. E pentru prima data cand fac saratele si au iesit delicioase.
am gătit această rețetă
08/12/2016
Atunci cand se listeaza o reteta de obicei se face si cu cantitatile exprimate in unitati de masura.
De exemplu de unde trebuie sa ghicim noi cata branza s-a pus?
Inteleg ca nu prea sunt cantare de bucatarie in zona rurala si de aceea va rugam nu mai postati inutil.
Apreciem totusi initiativa.
24/02/2016
Cata branza ? cata faina ? reteta e incompleta si am vazut dupa ce m-am apucat de ea. multumim frumos