Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta. Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu margarina usor.
Se adauga branza.Si apoi faina. Se framanta un aluat usor care nu se lipeste de maini si se intinde usor.
Se intinde o foaie nu foarte subtire, care se unge cu oul batut si se presara chimen pe toata foaia. Se taie fasiute si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa circa 10-15 minute in cuptorul preincalzit la foc mediu. Sunt foarte fragede si foarte gustoase.
Atunci cand se listeaza o reteta de obicei se face si cu cantitatile exprimate in unitati de masura. De exemplu de unde trebuie sa ghicim noi cata branza s-a pus? Inteleg ca nu prea sunt cantare de bucatarie in zona rurala si de aceea va rugam nu mai postati inutil. Apreciem totusi initiativa.
Comentarii (43):
Super!!! chiar si pentru incepatori ca mine...
E foarte usor de facut
Excelenta
Eu am pus si branza rasa deasupra si au iesit foarte bune. E pentru prima data cand fac saratele si au iesit delicioase.
Foarte bune si usor de facut
Bullshit
Atunci cand se listeaza o reteta de obicei se face si cu cantitatile exprimate in unitati de masura.
De exemplu de unde trebuie sa ghicim noi cata branza s-a pus?
Inteleg ca nu prea sunt cantare de bucatarie in zona rurala si de aceea va rugam nu mai postati inutil.
Apreciem totusi initiativa.
La ingredient nu apare si faina, doar la "preparare"; si cata faina???
De care margarina ???
Cata branza ? cata faina ? reteta e incompleta si am vazut dupa ce m-am apucat de ea. multumim frumos