Petitchef

Saratele cu branza si chimen

Aperitiv
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta.
    Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu margarina usor.
  • Se adauga branza.Si apoi faina. Se framanta un aluat usor care nu se lipeste de maini si se intinde usor.
  • Se intinde o foaie nu foarte subtire, care se unge cu oul batut si se presara chimen pe toata foaia.
    Se taie fasiute si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
  • Se lasa circa 10-15 minute in cuptorul preincalzit la foc mediu.
    Sunt foarte fragede si foarte gustoase.


Poze

Saratele cu branza si chimen
Saratele cu branza si chimen - poza 2
Saratele cu branza si chimen - poza 3
Saratele cu branza si chimen - poza 4
Saratele cu branza si chimen - poza 5
Saratele cu branza si chimen - poza 6
Saratele cu branza si chimen - poza 7
Saratele cu branza si chimen - poza 8

Întrebări:




Comentarii (43):

13/10/2016

Super!!! chiar si pentru incepatori ca mine...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/02/2014

E foarte usor de facut

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/01/2014

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/12/2013

Eu am pus si branza rasa deasupra si au iesit foarte bune. E pentru prima data cand fac saratele si au iesit delicioase.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/11/2013

Foarte bune si usor de facut

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/02/2017

Bullshit

(0) (0) Abuz
08/12/2016

Atunci cand se listeaza o reteta de obicei se face si cu cantitatile exprimate in unitati de masura.
De exemplu de unde trebuie sa ghicim noi cata branza s-a pus?
Inteleg ca nu prea sunt cantare de bucatarie in zona rurala si de aceea va rugam nu mai postati inutil.
Apreciem totusi initiativa.

(0) (0) Abuz
23/09/2016

La ingredient nu apare si faina, doar la "preparare"; si cata faina???

(0) (0) Abuz
29/03/2016

De care margarina ???

(0) (0) Abuz
24/02/2016

Cata branza ? cata faina ? reteta e incompleta si am vazut dupa ce m-am apucat de ea. multumim frumos

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
Cod negru cu roșii, lămâie și chimen
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Patacones cu hogao și guacamole
Patacones cu hogao și guacamole
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Hummus libanez
Hummus libanez
10 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra 15 retete de deserturi cu branza 15 retete de deserturi cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează