Saratele cu branza si chimen
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Margarina se taie cubulete si se pune intr-un castron. Se paseaza cu o lingura, pana devine pasta.
Drojdia se divolva in laptele caldut si se amesteca cu margarina usor. - Se adauga branza.Si apoi faina. Se framanta un aluat usor care nu se lipeste de maini si se intinde usor.
- Se intinde o foaie nu foarte subtire, care se unge cu oul batut si se presara chimen pe toata foaia.
Se taie fasiute si se pun in tava tapetata cu hartie de copt. - Se lasa circa 10-15 minute in cuptorul preincalzit la foc mediu.
Sunt foarte fragede si foarte gustoase.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super!!! chiar si pentru incepatori ca mine...
am gătit această rețetă
anonymous
E foarte usor de facut
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
Eu am pus si branza rasa deasupra si au iesit foarte bune. E pentru prima data cand fac saratele si au iesit delicioase.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune si usor de facut
am gătit această rețetă
anonymous
Bullshit
anonymous
Atunci cand se listeaza o reteta de obicei se face si cu cantitatile exprimate in unitati de masura.
De exemplu de unde trebuie sa ghicim noi cata branza s-a pus?
Inteleg ca nu prea sunt cantare de bucatarie in zona rurala si de aceea va rugam nu mai postati inutil.
Apreciem totusi initiativa.
anonymous
La ingredient nu apare si faina, doar la "preparare"; si cata faina???
anonymous
De care margarina ???
anonymous
Cata branza ? cata faina ? reteta e incompleta si am vazut dupa ce m-am apucat de ea. multumim frumos
Punctează această reţetă