Oul il mixam cu un praf de sare,cu zaharul si cu zaharul vanilat.Adaugam laptele caldut,apoi jumatate din cantitatea de faina si drojdia. Amestecam bine si dupa ce s-a omogenizat adaugam si untul moale.
Toata aceasta compozitie pus in cuva masinii de paine,adaugat si restul de faina si ne vazut fiecare de treaba. Masina de framantat si dospit,iar nu mai stiu.
Aluatul il intindem intr-o foaie (sau 2-3,depinde de suprafata de lucru) groasa de 1-1,5 cm.Daca vi se pare munca asta prea grea va puteti chema ajutoare si ungem cu umplutura de branza preparata din.
Rulam foaia pe lungime,apoi cu un cutit bine ascutit,taiem oblic bucati de 3-4 cm,pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le mai lasam un pic la crescut,le ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte si dam la cuptor,la 180 de grade,pana se rumenesc.