Ouă en cocotte cu brânză de capră și roșii uscate la air fryer!
Bucurați-vă de Ouă en cocotte cu roșii uscate și brânză de capră, simplu și delicios în cel mai scurt timp în Air Fryer! O combinație gustoasă care oferă un echilibru perfect între dulceața roșiilor uscate și bogăția brânzei de capră. Perfect pentru un mic dejun rapid, un prânz rapid sau o cină ușoară, tot ce trebuie să faceți este să prăjiți niște pâine pentru a o înmuia în gălbenușul care curge încă :-)
Ingrediente
Materiale
- Air Fryer
- vase Ramekin
Preparare
Tăiați mai întâi pătrunjelul, roșiile uscate și brânza de capră.
Puneți o lingură smântână maturată pe fundul ramekinului apoi adăugați roșiile uscate, brânza de capră și pătrunjelul.
Sparge oul în vasul ramekin (având grijă să nu spargeți gălbenușul). Adăugați câteva bucăți de brânză de capră și piper.
Puneți vasele ramekin în friteuza cu aer în modul „Airfry” la 160° timp de 8 minute.
Gata!
Observații
Putem înlocui roșiile uscate?
Le puteți înlocui cu ardei la grătar sau vinete la grătar de exemplu!
Cu ce ar trebui să înlocuim brânza de capră?
O puteți înlocui cu orice brânză la alegere, dar ne place și cu feta!
Putem pregăti aceste Ouă en cocotte la cuptor?
Desigur, nu va trebui decât să le dați la cuptor pentru 10 minute la 180°.
Putem pregăti Ouă en cocotte în avans și să le reîncălzim?
Ouă en cocotte se servesc cel mai bine proaspete, dar le puteți reîncălzi ușor în friteuză pentru câteva minute, verificând foarte des pentru a preveni gălbenușul să se gătească.
Ce friteuză cu aer am folosit?
Am folosit friteuză cu aer Ninja Foodi AF300EU cu compartiment dublu de 7,6 l.