Mere in halat
votează acum
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Separati ouale, bateti albusul spuma cu un praf de sare. Mixati galbenusurile, zaharul, scortisoara, zaharul vanilat si adaugati in continuare apa si uleiul. Faina o adaugati la sfarsit cu lingura, alternand cu albusul spuma.
- Inlaturati cotorul si coaja de la mere si le taiati rondele. Picurati peste ele fiola de rom, le dati prin aluat si le prajiti in ulei incins pe ambele parti. Le scoateti pe hartie absorbanta si le pudrari cu zahar pudra vanilat.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 442Kcal
- Carbo: 71.8g
- Grăsimi: 10.8g
- Grăsimi sat.: 1.9g
- Proteine: 9.9g
- Fibre: 6.7g
- Zahăr: 37.8g
- ProPoints: 12
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (346g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!