Mere in halat

votează acum
Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
1 oră
442 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Separati ouale, bateti albusul spuma cu un praf de sare. Mixati galbenusurile, zaharul, scortisoara, zaharul vanilat si adaugati in continuare apa si uleiul. Faina o adaugati la sfarsit cu lingura, alternand cu albusul spuma.
  • Inlaturati cotorul si coaja de la mere si le taiati rondele. Picurati peste ele fiola de rom, le dati prin aluat si le prajiti in ulei incins pe ambele parti. Le scoateti pe hartie absorbanta si le pudrari cu zahar pudra vanilat.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 442Kcal
  • Carbo: 71.8g
  • Grăsimi: 10.8g
  • Grăsimi sat.: 1.9g
  • Proteine: 9.9g
  • Fibre: 6.7g
  • Zahăr: 37.8g
  • ProPoints: 12
  • SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (346g)
CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: