Kumpirul poate fi umplut cu o multime de produse, printre care: varza cu maioneza, ton cu porumb, castraveti murati, sfecla rosie, ciuperci cu maioneza, broccoli sote, legume sote, sunca, bacon, cascaval, masline, maioneza, ketchup etc.
Fiecare cartof se infasoara intr-o folie de aluminiu si se baga in cuptorul deja incins. Se lasa cat este nevoie. Stii ca este gata atunci cand o furculita se infige lejer in cartof. Inarmeaza-te cu rabdare, la mine procesul acesta atat de simplu a durat "doar" o ora si jumatate.
Ok, acum ca sunt gata cartofii, hai sa ii si umplem. Sa nu stingi inca cuptorul caci o sa mai ai nevoie de el putin!
Se ia cartoful si se taie pe jumatate. Ca sa imi fie mai lejer, sa pot sa-i desfac bine, eu i-am taiat si pe orizontala si pe verticala. In cartoful despicat se pune un cubulet de unt, sare si condimente optional, si se amesteca.
Se adauga umplutura, in cazul meu: mezel crud uscat de porc, baby corn taiat bucatele mici, si deasupra cascaval afumat.
In functie de umplutura, kumpirul mai merge bagat sau nu la cuptor. Eu l-am bagat, asa ca dupa 2-3 minute arata foarte bine.