Hors d`ouvre - castravete, crema de branza, somon si caviar
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
-
Tartine cu branza, castravete si ridichi
-
Waffe de cartofi - sandwich de waffe cu somon afumat si crema de branza
-
Rulouri cu somon si branza de capra
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Feliile de castravete taiate la 2 mm grosime se aseaza pe un platou.Crema de branza se freaca cu untul, se adauga sare si piper.
- Feliile de somon se taie in fasii . Peste fiecare felie de castravete se spriteaza cate o masura de crema de branza cu unt, deasupra se aseaza cate o fasie de somon rulat, iar in mijlocul acestuia se pune un varf de cutit de caviar.
- Acest platou a aratat foarte bine pe masa de Anul Nou alaturi de celelalte preparate. Au fost si tare delicioase.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: