Hors d`ouvre - castravete, crema de branza, somon si caviar

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Feliile de castravete taiate la 2 mm grosime se aseaza pe un platou.Crema de branza se freaca cu untul, se adauga sare si piper.
  • Feliile de somon se taie in fasii . Peste fiecare felie de castravete se spriteaza cate o masura de crema de branza cu unt, deasupra se aseaza cate o fasie de somon rulat, iar in mijlocul acestuia se pune un varf de cutit de caviar.
  • Acest platou a aratat foarte bine pe masa de Anul Nou alaturi de celelalte preparate. Au fost si tare delicioase.

Punctează această reţetă

A adi`s blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cu singura precizare ca termenul corect se scrie "Hors d'oeuvres" dacă nu, "Aperitive"

abuz

anonymous

F.bun

abuz

anonymous

Foarte bune

abuz