Petitchef

HORS D`OUVRE - castravete, crema de branza, somon si caviar

Aperitiv
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Feliile de castravete taiate la 2 mm grosime se aseaza pe un platou.Crema de branza se freaca cu untul, se adauga sare si piper.
  • Feliile de somon se taie in fasii . Peste fiecare felie de castravete se spriteaza cate o masura de crema de branza cu unt, deasupra se aseaza cate o fasie de somon rulat, iar in mijlocul acestuia se pune un varf de cutit de caviar.
  • Acest platou a aratat foarte bine pe masa de Anul Nou alaturi de celelalte preparate. Au fost si tare delicioase.


A adi`s blog

Poze

HORS D`OUVRE - castravete, crema de branza, somon si caviar
HORS D`OUVRE - castravete, crema de branza, somon si caviar - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

13/07/2016

Cu singura precizare ca termenul corect se scrie "Hors d'oeuvres" dacă nu, "Aperitive"

(0) (0) Abuz
27/06/2015

F.bun

(0) (0) Abuz
27/06/2015

Foarte bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu branza, castravete si ridichi
Tartine cu branza, castravete si ridichi
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Foietaj cu somon si branza de capra
Foietaj cu somon si branza de capra
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra 5 motive pentru a consuma somon 5 motive pentru a consuma somon

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează