Combinati pepenele galben+ sunca presata (sau jambon) si realizati frigarui aperitiv, colorate si parfumate. Renuntati la betisoarele de lemn si optati in schimb pentru ... crengute de rozmarin.
Taiati pepenele in jumatate, scoateti semintele si formati 12 bile cu ajutorul unei linguri de scobit pepenele (daca nu aveti, folositi o lingurita).
Puneti deoparte 8 bile de pepene galben si taiati-le pe celelalte 4 in jumatate. Acestea vor forma baza si vor permite frigaruilor sa stea.
Taiati cele 4 felii de sunca in 4. Formati onduleuri cu fiecare.
Pe 3/4 din fiecare crenguta, indepartati frunzele de rozmarin.
Asamblare: Intepati un onduleu de sunca, o bila de pepene galben, un onduleu de sunca, o 1/2 bila de pepene galben. Repetati procedeul si cu celelalte sapte crengute de rozmarin.
Nu mai ramane decat sa asezati frigaruile pe un platou de servire si... voila!
Comentarii:
Minunat!!!