Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin

Aperitiv
Foarte ușor
15 min

Combinati pepenele galben+ sunca presata (sau jambon) si realizati frigarui aperitiv, colorate si parfumate. Renuntati la betisoarele de lemn si optati in schimb pentru ... crengute de rozmarin.

Ingrediente

2

Materiale

  • 1 lingura de scobit pepene

Preparare

  • Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin - Preparare etapa 1Taiati pepenele in jumatate, scoateti semintele si formati 12 bile cu ajutorul unei linguri de scobit pepenele (daca nu aveti, folositi o lingurita).

    Puneti deoparte 8 bile de pepene galben si taiati-le pe celelalte 4 in jumatate. Acestea vor forma baza si vor permite frigaruilor sa stea.
  • Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin - Preparare etapa 2Taiati cele 4 felii de sunca in 4.
    Formati onduleuri cu fiecare.
  • Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin - Preparare etapa 3Pe 3/4 din fiecare crenguta, indepartati frunzele de rozmarin.

    Asamblare: Intepati un onduleu de sunca, o bila de pepene galben, un onduleu de sunca, o 1/2 bila de pepene galben.
    Repetati procedeul si cu celelalte sapte crengute de rozmarin.
  • Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin - Preparare etapa 4Nu mai ramane decat sa asezati frigaruile pe un platou de servire si... voila!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

barbu_l2019

Minunat!!!

am gătit această rețetă
abuz