Punem toate ingredientele in robot si amestecam ingredientele bine, cu viteza cea mai mica a robotului.
Rasturnam aluatul pe masa de lucru, mai adaugam cca doua lingurite de faina si framintam bine. Dam forma de mingiuta, intindem aluatul cit de rotund putem.
Taiem cercul format de aluat in 12 bucati, atentie ca vor iesi cornuletele destul de marisoare, adica unul la micul dejun alaturi de o cana cu lapte, e suficient. Amestecam gemul cu nuca macinata si punem cu lingurita cit dorim pe fiecare bucata. E bine ca umplutura sa fie cit mai grosuta, gen nutella, altfel riscam sa iasa din corn.
Incepem sa rulam dinspre exterior spre interior, asa vom obtine cornurile si le asezam in tava pe hirtie de copt. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 20-25 de minute, pina vedem ca s-au colorat frumos.
Scoatem tava din cuptor iar cind sint reci le pudram cu zahar, pudra bineinteles. Sint fragede, fragede si delicioase, adica si aceasta reteta a trecut cu brio.
Comentarii:
Excelentye acuma le scot de la cuptor dar mirosul lor e imbatator si aroma cred ca va fi excelenta