Chiftele din soia
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pt inceput ne ocupam de soia.Intr-o cratita punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca adaugam granulele si le lasam timp de 10-15 min pana se inmoaie.Intre timp fierbem si cartofii,ceapa o tocam marunt si usturoiul il pisam.
- Dupa ce soia se rehidradat o punem intr-o sita sa se scurga si daca e nevoie o stoarcem intre palme.
Apoi amestecam toate ingredientele.Soia cu cartofuil pisat,ceapa,usturoiul,verdeata,sare si piper. - Cu mana putin umeda luam compoizitie si formam chifetlutele pe care le dam prin pesmet si le prajim in ulei incins.Se servesc calde,cu garnitura sau fara cu putin ketchup(au mers de minune).
- Personal nu m-au dat pe spate aceste chiftelute,desi au fost destul de gustoase,dar pt zilele de post sunt bune.Tot mai mult imi plac cele cu carne.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/11/2023
S.au înmuiat și s.au întins în toată tigaia . Ia ieșit la cineva reteta?
am gătit această rețetă
M
Marauder,
24/11/2016
Eu am facut din bobite de soia, le-am pus la înmuiat, le-am fiert, apoi le-am dat prin maşina de tocat, am amestecat cu verdeaţă, usturoi pisat, ceapă prăjită, cartof fiert si făină, putin ulei de măsline, le-am tăvălit prin pesmet, le-am pus pe hîrtie de copt şi la cuptor pentru 30 de minute, Au iesit minunate, fără granule, si fără conservanti
22/12/2012
Sanatate curata... Decat carnea cancerigena, soia este cea mai buna varianta...
24/02/2012
FOARTE BUNE NU DOAR PENTRU POST,DACA LE OFER?M GARN?TURA POTRIVITA SINT MULT MA? BUNE...ORICIND