Punem granulele de soia la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Strecuram si lasam la scurs dupa care stoarcem intre maini soia sa iasa bine apa . Soia stoarsa o asezam intr-un vas ,adaugam 120 g faina , usturoiul pisat , sare , piper dupa gust.
Amestecam pana se omogenizeaza totul, apoi treptat continuand amestecarea adaugam 50 ml apa minerala si 50 ml ulei pana se incorporeaza totul. Trebuie sa obtinem un amestec omogen.
Cu manile umezite in apa rece formam chiftelutele de marimea dorita si le tavalim prin semintele de susan. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam chiftelele si le dam la cuptorul incins pana se rumenesc. Le putem servi cartofi pai , sau cu diferite sosuri .
Comentarii:
Buna. ii lipseste ceva, nu-mi dau seama ce, dar e buna...
Excelent
Excelenta
SUPER faina ,trebuie probata reteta .
Foarte Gustos si Sanatos